Nova spletna stran

AEROKLUB LJUBLJANA ima zopet osveženo spletno stran. Novice ki vam bodo na voljo jih bomo vpisali sproti in vsakdo si bo lahko ogledal zanimivosti ki se bodo odvijal tako v zraku kot tudi na tleh.

V Aeroklubu Ljubljana smo v letošnjem letu pridobili novo društveno letalo Maule MXT-7, ki sprejme poleg pilota še tri potnike in vas popelje na čudovit panoramski polet nad kraji Slovenije.

Nič ni lepšega kot se v sončnem vremenu podati na panoramski polet iz Podpeči (Brnika), se zapeljati nad Ljubljansko kotlino, uživati v razgledih nad Jadranskim morjem, slovenskimi Alpami ali drugimi lepotami dežele pod svobodnim soncem.

Med poletom hribi dobijo novo dimenzijo, sonce nam je bližje, dih jemajoči pogledi na travnike dobijo povsem nove razsežnosti in s pticami si delimo nebo.

Polet ni le dobra ideja za popestritev dneva, lahko je tudi izjemno darilo, ki bo obdarovancu vzelo sapo in mu pričaralo čudovite spomine!

In še to – ne vozijo se z letali le odrasli in veliki ljudje, prav z veseljem se vanj usedejo in se z njim popeljejo tudi otroci in mladi, ki jim bo izkušnja poleta z letalom gotovo ostala v večnem spominu!

Za mlade in mlade po srcu, ki pa bi šli še korak dlje, pa imamo tudi možnost šolanja v naši letalski šoli z možnostjo samostojnega najema naših letal. Dovolite si, da zaživite svoje sanje in se pridružite veliki druščini pilotov, s katerimi se lahko dotaknete neba!